Nieuws

 • 22 december 2016

  Eind vorig jaar stapte Febelfin Academy in het dONUS programma van de Quintessence Group. Het principe van dONUS is even simpel als vooruitstrevend: zowel werknemer als werkgever storten een bepaald budget op een “leerrekening”. Dat leergeld kan de werknemer besteden om zichzelf verder te ontwikkelen en levenslang bij te leren. 

 • 14 december 2016

  Zin om u steeds verder te blijven ontplooien en nieuwe skills aan te leren? Dat is exact wat de nieuwe Febelfin Academy opleidingsbrochure voor u in petto heeft! Naast het vertrouwde opleidingsaanbod bevat de brochure ook heel wat nieuwe items. Aarzel niet en schrijf u snel in! 

 • 30 november 2016

  Binnen iets meer dan een maand wordt het nieuwe jaar ingezet. Traditiegetrouw gaat dit gepaard met een aantal wijzigingen in alle domeinen van het dagdagelijkse leven. Ook op financieel en economisch vlak is dit niet anders. 

 • 27 oktober 2016

  Febelfin Academy, het opleidingsinstituut van de financiële sector, viert vandaag haar tiende verjaardag. Met meer dan 500 opleidingen en workshops per jaar en 300 trainers in hun netwerk is de Academy het voorbije decennium uitgegroeid tot een gerenommeerde speler in de sector. Meer dan ooit maakt ze haar slagzin waar: learning, key for evolution!

 • 24 oktober 2016

  Begin deze maand stelde Febelfin Academy de nieuwste aanwinst uit haar opleidingsstal voor: "Informatiebeveiliging", een e-learning omtrent cybersecurity voor werknemers. Deze primeur ontging ook Jobat niet. Het vacaturemagazine - dat tijdens het weekend de krant De Standaard vergezelt - dompelde zich onder in de wereld van Febelfin Academy en besloot dat levenslang leren cruciaal is. 

 • 5 oktober 2016

  Oktober staat op Europees niveau volledig in het teken van cyber security. Ook Febelfin Academy besteedt heel wat aandacht aan cyberveiligheid. Hun nieuwe online cursus ‘Informatiebeveiliging” wil werknemers bewust maken van mogelijke gevaren en valkuilen op de werkvloer. 

 • 19 augustus 2016

  Febelfin Academy, het opleidingsinstituut voor de Belgische financiële sector, is op zoek naar een commercieel-administratief medewerker om haar team te versterken.

 • 8 juni 2016

  Op 20 juni 2016 organiseert Febelfin in samenwerking met Febelfin Academy de workshop “Financiering van KMO’s”. KMO’ers kunnen er deelnemen aan twee verschillende sessies, vrij te kiezen uit de thema’s “leasing”, “bankfinanciering”, “risicokapitaal” en “ondersteunende overheidsmaatregelen”. De workshop - die gratis wordt aangeboden - moet de bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunen in het opbouwen van hun kennis rond financiering

 • 15 januari 2016

  Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) spelen een belangrijke rol in onze maatschappij. Ze zijn de drijvende kracht achter innovatie en concurrentie in de economie. KMO’s hebben echter een adequate financiering nodig om een impact te kunnen hebben op de economie. Deze financiering brengt heel wat uitdagingen mee.

 • 10 juli 2015

  Febelfin Academy, het opleidingscentrum van de financiële sector, kreeg recent het Qfor label uitgereikt. Dankzij dit label krijgen toekomstige cursisten de garantie dat ze een kwaliteitsvolle opleiding volgen bij een erkend instituut. Het label is een mooie erkenning voor het Febelfin Academy team dat het hele jaar klaarstaat om opleidingen aan te bieden op het hoogste niveau.  

Pagina's