Newsletter 360° - Inschrijven

Wilt u op de hoogte blijven van de financiële actualiteit? Weten wat politici, economen, bankiers en zovele anderen te zeggen hebben over de financiële wereld? Schrijf u dan nu in op 360°, de newsletter van Febelfin.

360° is een driemaandelijkse newsletter die een klare kijk geeft op de financiële actualiteit. Dit gebeurt door interviews of rondetafelgesprekken van prominenten uit de bancaire, politieke en universitaire wereld, toelichting van cijfermateriaal en de eigen kijk van de sector over een bepaald onderwerp.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor de opvolging van uw inschrijving en het verzenden van de nieuwsbrief. Uitzonderlijk kunnen wij deze gegevens ook gebruiken om u andere vergelijkbare informatie te bezorgen. U heeft steeds de mogelijkheid om u uit te schrijven.

Indien u hebt aangegeven dat u op de hoogte wenst te worden gehouden van activiteiten worden uw persoonsgegevens verwerkt om u te informeren over de activiteiten van Febelfin, over de politieke, economische en juridische actualiteit relevant voor financiële instellingen en over evenementen georganiseerd binnen de sector.

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de beoogde doeleinden van de verwerking.

U kan onze privacyverklaring hier nalezen. Hierin vindt u meer gedetailleerde informatie over onze verwerking van persoonsgegevens en het uitoefenen van uw rechten.

Inschrijvingsformulier